Производствени складове за сушене и замразяване на плодове и зеленчуци ще строят край Хвостяне

Снимка: Infomreja.bg, архив

Кметът на община Гърмен, Минка Капитанова, разреши със своя заповед изработването на проект за подробен устройствен за застрояване и промяна на предназначението на поземлен имот в землището на село Хвостяне. 

Имотът е под номер 058067 и се намира в местността "Бунарджик“. Той е предназначен за производствени и складови дейности - сушене и замразяване на плодове и зеленчуци, обществено обслужване и фотоволтаична инсталация заедно със съпътстващите схеми, включително електро- и водоснадбяване.

С въпросното решение кметът Капитанова одобрява и заданието за изработване на ПУП, като изрично в заповедта й е записано, че изработването на проекта би следвало да се възложи от инвеститора, в случая Невдетка Айролова Даргутева.

Заповедта е подписана след гласувано решение в Общинския съвет в Гърмен.

 

КОМЕНТАРИ

до до ученик13:45 - 05.10.2017
И ти си същия миризлив лайнар като дебренската мърша. Вмириса сайта.
до ученик00:08 - 05.10.2017
а ти още ли го държиш та знаеш че е корав и го смучеш докато омекне.Няма вече Апашев изпихте му сока и душата станал е вече овчар дошицата жалка.Родил се е овчар и овчар ще си умре овцете които пасеше на Общината го предадоха а тези в момента ги гледа в овчарник да не избягат.Някой хората са като овцете и Апашев беше добър овчар за тях.
о ле ле13:15 - 04.10.2017
Тая вмирисана дебренска баба с тъпкач от Абланица,умириса цялата община на мърша.
сливата от осиково09:59 - 04.10.2017
администрацията на община гърмен пълна бъркотия"компот от сливи"

FACEBOOK