Засадиха нови цветя по Сапунджи дере

Снимки: Община Благоевград

По нареждане на кмета на община Благоевград  д-р  Атанас Камбитов Сапунджи дере бе засято отново с цветя. След извършения вандалски акт кметът заяви, че един човек няма да спре  облагородяването и развитието на целия град.

Тагетис, калдъръмче и вербена са цветята, които в момента красят Сапунджи дере. Те бяха засети тази сутрин от Общинско дружество „Биострой“.

Община Благоевград благодари за реакцията на съвестните си граждани и напомня, че градинките, парковете, детските площадки и другите обекти, са изградени със средства на данъкоплатците и опазването им зависи от гражданите.

Хортензиите от кашпите покрай алеята на градската градина бяха изкоренени, в следствие на което буден гражданин остави съобщение до кмета Камбитов и съгражданите си. „Кмете, ние не заслужаваме нищо”, „На цветята душите са по- красиви от Вашите!”, „За чист и по- красив град” бяха само част от посланията, които написа възмутилият се благоевградчанин.

Реакции и коментари естествено бяха провокирани и в преминаващите през опустелите кашпи - „Браво на човека, който е поставил надписите! Така трябва! Не може кметът Камбитов да милее за града ни, а ние сами да си го унищожаваме и съсипваме всичко хубаво, което се прави. Да не оценяваме труда на хората, които ежедневно и видимо от всички полагат грижи, за да се поддържа, да се полива, да се садят нови цветя, да се оформят градинки”, бяха само част от изявленията им.

 

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK