Служители на РДГ-Благоевград, и ЮЗДП съдействат при доставянето на храна за ученици

Снимки: РДГ-Благоевград

Вчера бяха извършени доставки по домовете на над 300 деца от общините Гърмен, Сатовча, Гоце Делчев и Хаджидимово

Горските служители от Регионална дирекция по горите Благоевград, съвместно със служители на Югозападното държавно предприятие, съдействат при доставката на млечни продукти, плодове и зеленчуци до домовете на деца от ДГ и ученици.

Продуктите се осигуряват по програмите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“. Горските служители оказват помощ, като доставят пакетите по домовете на децата по график, съгласуван между РДГ, ЮЗДП и съответните училища и детски градини.

Вчера бяха извършени доставки по домовете на над 300 деца от общините Гърмен, Сатовча, Гоце Делчев и Хаджидимово, като доставянето на продукти там ще продължи до 30.04.2020 г.

Очаква се през следващата седмица служителите на Регионалната дирекция по горите в Благоевград да продължат с доставянето на хранителните продукти по домовете и в други общини от област Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

байрям гетов20:57 - 30.04.2020
рдг и юздп са станали социален патронаж а бандити като неграмотния шпионин на тайните комунистически служби от пп герб сатовча продължават да трупат милиони от горските територий със незаконни концесий, горските не са кадърни да установят дали един документ е валиден или не, затова техните началници са ги включили да разнасят супа на пенсионерите от майчин дом, дамян дамянов и румен арнаудов(мусо дауткин) топача ленко са най големите шмекери на тая дуння, хората са балами и незнаят защо дамянов е насочил стражарите да разнасят супичка на болните в старчески дом, ами да може ленко да краде по дълбоки дол баражите, камъните дърветата и т, н, и да трупат милиончета, нима този цирк не го гледат гешевци, нима дамянов е тъпа войнишка манерка та не вижда че концесия 629 (подписана от този дето се вози във горски джип от 200 000 лв. е тотално фалшива, на 18. 04. 12г. е подписан договор за едногодишно проучване на фирма р.а. а. а. на 12. 02. 2009 г. заличена фирма в съда ет р.а. ( нопаки) получава уто 395, на 12. 07. 12 г. ет кари кварц получава концесия, тази каша ебавка със горските власти и министър боко я забърква умния ленко осмокласника , лидера на пп герб общ. сатовица, горските или са тъпи прошляци или силно корумпирани боклуци та угаждат и прикриват тази путка майчина комунистическа мърша, доживотен затвор за дамянов и не само....мотивите са много.
Ismail11:53 - 30.04.2020
По едно парче кашкавал голяма помощ няма що
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK