Съдят мъж, изпочупил заведение в Стара Загора

Снимка: Infomreja.bg

Съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Николай К., на 45 г., привлечен като обвиняем по бързо производство за това, че на 16.01.2018  г., в Стара Загора извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

До момента е установено, че Николай К.  бил в заведение в центра на Стара Загора. Той влязъл в конфликт с персонала на заведението, който прераснал в хулигански действия – викове, крясъци, действия срещи клиенти в заведението, хвърляне и чупене на чаши и чинии, счупил масата, на която бил настанен.

Обвиняемият Николай К. е осъждан за извършени от него умишлени престъпления от общ характер, в това число и и за извършени хулигански действия. За последно е бил освободен от Затвора в Стара Загора на 18.08.2017 г. Деянието извършено от Николай К. на 16.01.2018 г. е в условията на повторност.

Районен съд - Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Николай К. е извършил деянието,за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо Николай К. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Стара Загора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK