Първият училищен звънец би в Симитли

Снимка: Община Симитли

Откриха учебната година

645 ученици чуха първия училищен звънец в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Симитли.

За първи път в класните стаи влизат 54 първокласници, разделени в три класа с класни ръководители Теменужка Цветанова, Татяна Николова и Мария Шалдева.

Голям празник бе стартът на новата учебна година. Училищният довр се оживи от събраните деца, учители и родители, за да  поставят новото начало.

С помощта на своите учители, талантите на училището, както и децата от танцов ансамбъл „Веселие“ направиха цветна програма.

„Тази година шестнадесетият ден на септември ни събра в училищния двор, за да поставим началото на новата учебна година. Наоколо греят като слънца усмивките на нашите ученици, които нямат търпение да влязат в класните си стаи, а те ще ги посрещнат обновени, модерни и уютни. Обещаната и очаквана промяна е вече факт.“

С тези думи, директорът на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ – Симитли, Таня Янкова приветства за празника всички присъстващи.

Директорите на училището и учителите посрещнаха всички свои ученици и им пожелаха успех през новата учебна година. Много песни и танци направиха денят един от най-прекрасните за Община Симитли.

По-големите посрещнаха най-малките обитатели на родното училище със специални приветствия и под звуците на първия училищен звънец трите класа първолаци в училището в Симитли за първи път влязоха в своите класни стаи.

Празника на училището уважиха: кметът - Апостол Апостолов, председателят на Общинския съвет Симитли – Владимир Христов, кметски наместници, както и народният представител – Стефан Апостолов.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK