ГЕРБ ще подкрепи Камбитов за трети мандат

Снимки: ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов.

На разговора, който се проведе в сградата на Община Благоевград, присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, както и депутатите Александър Мацурев, д-р Емил Тончев и Георги Динев.

В рамките на срещата Цветан Цветанов поздрави д-р Камбитов за усърдната му работа, вследствие на която Благоевград се утвърди като град с европейски облик.

Председателят на ПГ на ГЕРБ подчерта, че държавата ще продължи да подкрепя всички кметове, имащи желанието да развиват своите населени места и да осигуряват просперитет на гражданите.

По време на разговора Цветанов поздрави кмета Камбитов за това, че Благоевград е първенец по сгради, възползвали се от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

На свой ред д-р Атанас Камбитов благодари на Цветан Цветанов и правителството на Бойко Борисов за подкрепата и подчерта, когато един кмет усеща, че има държавата зад гърба си, работата върви леко и промените се случват.

Кметът на Благоевград отбеляза, че с построяването на АМ „Струма“ редица инвеститори са отправили поглед към областта като благоприятно място, където могат да развият бизнеса си.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK