На благотворителен бал в Гоце Делчев събраха 6 000 лева за филма „И аз съм от ГрадЪ“

Снимки: Община Гоце Делчев

Благотворителен пролетен бал за набиране на средства и материали за филма „И аз съм от ГрадЪ“ се състоя преди дни в Гоце Делчев.

На събитието, проведено в местен ресторант, присъстваха 114 души родолюбци от Гоце Делчев, кметове от региона, бизнесмени, представители на интелигенцията и обикновени жители на града.

На бала беше набрана сумата от 6 000 лв. за началото на филма “И аз съм от ГрадЪ“ чрез търг от художествени произведения, автентични носии и кулинарни изделия. Разиграна беше и томбола.

В търга участваха автентични носии от Неврокопско, картина на художника Николай Маринов / Ротари клуб/, чорапи от с. Баничан /реплика на чорапите подарък за сватбата на Хари и Мейгън/, куфар от застрахователна компания и др.

В томболата присъстваха произведенията на две известни писателки от „ГрадЪ“ - Шерин Салимова - „Искрица живот, зрънце щастие“, и Елена Стаменова - „Лично пространство“ - поезия.

С тази малка сума продуцентът и екипът на филма се ангажираха да направят първите снимачни дни през месец май.

Вечерта премина в прекрасно настроение на присъстващите, под музикалния съпровод и участие на Ирина Паскалева, оркестър „Щуро Маке“ и DJ Мати.

Екипът на филма благодари на кмета Владимир Москов, който даде зелена светлина на този проект преди 6 месеца, както и на всички останали за съпричастието към родолюбивата идея.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK