27-годишен от Корница се преби с мотоциклет в Абланица

Снимка: Infomreja.bg

Млад мъж на 27 години се преобърна и пострада, за щастие не тежко, с мотоциклет „Ямаха“. Инцидентът е станал вчера около 14:00 часа в местността Варвара край село Абланица. При движение на мотоциклета по гористата местност с надлъжен наклон водачът е паднал. В резултат на падането мотоциклетистът от Корница е получил контузия на главата и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Пореден мотоциклет, нерегистриран по надлежния ред, е бил установен при извършена проверка от полицейски служители в района на хаджидимовското село Абланица.

Проверката, направена в петък около 11:40 на мотоциклета „ИЖ“, управляван от 45-годишния Ф.К. от Абланица показала, че возилото не е регистрирано. За случая е уведомена Районна прокуратура-Гоце Делчев.

От РУ-Гоце Делчев, съобщиха, че заради многото случаи проверките относно регистрацията на всички МПС-та на територията на общините Гоце Делчев, Гърмен, Хадидимово и Сатовча са безкомпромисни и продължават.

 

КОМЕНТАРИ

Идиощина17:59 - 26.09.2017
Ей мишки мн добре всеки знае как спирате за проверка и как глобявате и карате по селата без фарове през ноща.и избирате кой да глобите и кой даже да спрете за проверка има хора с скутери специялно в абланица който като ги видите им правите ескорт даже мишки скапани....
Знеш ли Знаеш ли16:35 - 26.09.2017
защото пази тия дето карат стоката ;) а нали все пак трябва да има някаква отчетност че вършат нещо и глобяват естествено хората с Иж-етата дето ги ползват като каруци да изкарат 100 лева тоя месец.
Малко съвет за куките!!!18:29 - 25.09.2017
Защо полицията не се занимава с тия дето прелитат с бясна скорост : пияни, без книжка или с нерегистрирано МПС, а се закачат с хората по село, че не били регистрирали ИЖ-то си с мизерните пари дето изкарва с него от тютюна?!
РОДНАТА Полицията ни пази16:15 - 25.09.2017
А Ше ви еба майката друго няма ли да изчислителна да правите защо не си изкарате ръцете от газовете и не престанете да лъжете кура на властта

FACEBOOK