Започна ремонтът на стадион “Бончук”

снимка: marekdupnitsa.alle.bg

Ремонт на стадион “Бончук” започна от днес. Футболният “Марек” се завърна в професионалния футбол и общинското и клубно ръководство предприеха мерки по отстраняване на забележките около съоръжението.

“Ще бъде ремонтирана изцяло административната част на стадиона. Това включва съблекалните, баните и всичко, което е необходимо, за да посрещнем спокойно първия домакински мач в “Б” група. Разрешили сме вече проблема и с тоалетните за зрителите, което също бе проблем и те ще бъдат готови за новия сезон. Има и други ремонтни дейности като боядисване и възстановяване на оградата и т.н. С ремотните дейности са ангажирани от строителния отдел на Общината, като без намесата на г-н Методи Чимев нямаше да бъде направено нищо”, заяви изпълнителният директор на клуба Иво Паргов, който пък следи изкъсо и подмяната на чимовете на терена.

В продажба от другата седмица ще бъдат пуснати и абонаметни карти с цена 30 лева за цялата година. “Приканвам феновете да закупят картите, тъй като парите ще са изключително нужни на клуба. Знаете, че в началото на шампионата има много разходи и е необходим сериозен финансов нчален ресурс”, заключи Паргов.

 

снимка: marekdupnitsa.alle.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK