Започна подобряване на района около градинката "Васил Левски" в Дупница

Снимки: Община Дупница

С доброволческа акция и помощ от страна на фондация "Хабитат България", започна подобряване на района около градинката "Васил Левски", като дейността продължава и днес.

С доброволен труд се включиха служители от общинска администрация, членове на "Патриоти Дупница" и граждани.

Възстановени бяха дървените пейки и боядисани, същото бе направено и с детските съоръжения, които бяха напълно възстановени, монтирана и ударопоглъщаща настилка, както и боя за оградата на детската ясла "Пролет".

Всички материали бяха осигурени от фондацията, а доброволческият труд изцяло от дупничани. Целта на кампанията е да покаже, че пътят към устойчивите градове и достойния живот за всеки минава не само през държавни и общински политики, но и през личната отговорност и действия на хората.

"Подобни инициативи са много приятни, защото са изцяло в подкрепа за хората и подобряват жизнената среда. Сега детският кът на градинката "Левски" ще бъде много приятно местенце за най-малките.

Община Дупница имаме намерение да продължим с подобренията там. И изказвам благодарност на всички, които отделиха няколко часа от времето си, за една добра кауза", коментира зам.- кметът на Дупница Красимир Георгиев. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK