Лидерът на ВМРО-Гоце Делчев, д-р Иван Канелов почерпи съпартийците за рождения си ден

Снимка: Infomreja.bg

Активът на ВМРО-Гоце Дечев, тази вечер се събра в офиса на партията не на партийно събрание, а на празник, виновникът за който се оказа самият лидер на гоцеделчевската структура на червено–черните-д-р Иван Канелов, който е рожденик. 

За празника си доктор Канелов покани съпартийците си на скромен коктейл, а те го изненадаха с невероятно красива торта и картина – микромозайка за спомен с зодиакалнилния му знак Стрелец, изработена от съпруга на председателката на женското дружество Снежана Стоева - известният гоцеделчевски художник Здравко Стоев.

Дружината на доктор Канелов вдигна горещи наздравици  в негова чест и всички го отрупаха с благопожелания за здраве, лично и семейно щастие, професионални успехи и за много успехи в предстоящите начинания на структурата. Всички пожелаха на рожденика весели и благословени коледни празници и сбъдване на най-съкровените му мечти както в личен така и в семеен план.

Рожденият си ден гоцеделчевският хирург-д-р Иван Канелов, в събота ще празнува още веднъж, а именно със семейството и приятелите си, за което още от сега се прави сериозна подготовка за големия купон.

Екипът на ИНФОМРЕЖА също честити хубавия празник на д-р Канелов и се присъединява към красивите и сърдечни благопожелания на всички, които искрено го уважават и ценят!

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK