Христина Дамянова: Не мога да разбера какъв им е проблемът на тези хора с мен!

Бизнес дамата и кредитен консултант в Сити Кеш - Христина Дамянова, снимка: Infomreja.bg

Г-жо Дамянова, от повече от 20 дни Гоце Делчев гърми, Ваши работнички ви обвиняват в измами и принуда за теглене на бързи кредити, като Вие сте им прибирали парите с обещание, че ще погасите сумите, които са Ви дали, до 15-20 дни. Говори се за колосалната сума от 100 000 лева общо.

За какви 100 000 лв. говориме сега! Ето тази жена - Надя Даутева, дето вика телевизиите, точно тя взима кредит от 500 лв., тя си ползваше тези пари, накрая ми казва, че трябва аз да ѝ ги погасявам.

Но тя заяви, че същите пари тя ги е отработила в цеха, работила е по 30 часа с дъщеричката й, накрая сте и взели ѝ кредита и не сте им платили заработеното.

Какви са тия 100 000?! Аз направо, честно ви казвам, не знам. Когато те работиха при мен, накрая имах проблем с фактурирането на поръчките. Забавиха се фактурите и това са по някакви 300 - 400 лв. Говорим за 300- 400 лв. Моя брат обеща, че ще им ги плати, ей сега в петък ли, в понеделник ли, не разбрах. Надя Даутива лично си има уговорка с моя брат. Тя каза, че няма нищо и ще се разберат.

Честно ви казвам, не мога да си го обясня. Точно преди месец тези шивачки ми казаха, че ще ми затворят цеха. Добре, успяха. Вземаха ми машините без да съм там. И за това нещо ще си ги съдя. Може ли такова нещо? Може ли?

А вярно ли е, че сте ползвали гръцка борса по 860 лева месечна компенсация за безработни, уреждал ги е Вашият счетоводител Ибрахим Фета от Рибново? Дори сте предложили на някои от шивачките да се възползват от услугите му срещу 1500 лева. В Гоце Делчев има хора, които вземат такива гръцки обезщетения за безработица от 860 евро, но има и много измамени. Затова не са приели офертата Ви Ваши шивачки, за да не изгорят с още пари и да не получат нищо.

Може да проверте дали съм ползвала гръцка борса. Това не е вярно. Може даже да се провери. Аз на никой не съм предлагала подобно нещо, те ме питаха и искаха да ги уредя, но нямаха пари да си платят. Нека някоя от тези, които твърдят подобно нещо, да каже били ли са в офиса на Фета и дали изобщо го познават?

Дадохте ли вече показания в полицията относно депозираните там жалби от шивачките срещу Вас относно изтеглените по Ваша принуда бързи кредити? Изобщо викана ли сте в полиция или друга институция по този въпрос?

Аз бях до полицията да видя какво става. Никой не ме е викал иначе, един път ме викнаха хората, след това отидох да видя какви жалби има, има колективна от ето тези, които ви извикаха да огласите случая, в който според мен има много неистини.

Притеснявате ли се, че може да се стигне до съд?

Не се притеснявам за нещо. Част от тези кредити ще ги поема, защото действително бяха установени 4 кредита с фалшифицирани документи. Тях да ще ги поема, но другите са си кредити на въпросните хора, за които са се подписали и са си ги ползвали.

Днес влязохте и в бойна схватка с Гюлфие, как ще коментирате?

Срамувам се, защото се случи пред децата ми. Ако знаех, че ще се стигне дотам, нямаше да дойда. Гюлфие не е била моя работничка,а аз не знам тя какви претенции има към мен.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Do xaxxa16:02 - 14.08.2018
daaaa miiiiii qdeeeshhh kebabchetoo pomQrrrrrrrrr
ХАхахах13:13 - 13.08.2018
АГА ЯДОХТЕ КЕБАПЧЕТАТА НИ РЕВАХТЕ.........СЯ РЕВЕТЕ.АЙ СИКТИР.ИСКАТЕ ПАРИ БЕЗ ДА РАБОТИТЕ.......СЯ СИ ТРАЙТЕ.
Дрт08:34 - 09.08.2018
Тази Христина няма никав цех.Този цех е на Мима Пашалиика!И за всичко е виновна тя.
Здр08:31 - 09.08.2018
Ужас.Как може фалшиви подписи на направи и датегли пари!Онази грозотия Пашалиика как е позволила като шеф,да даде с фалшиви подписи пари!Еи хора личи си много ясно ,че тази Дамянова неее правела това сами!Я задърпайте малко и Мима,или сега и драснала пак на почивка и щесе оправдава.Но не трябва дасе оставя този проблем неразрешен.Потиснете и Мима 100%тя има вина!

FACEBOOK