Западна Б група остава с 9 отбора?

снимка: infomreja.bg, архив

Месец и половина преди старта на втория дял от първенството в Западна Б група, вече усилено се заговори за редуциране на групата. Според три независими източници отборът на Чавдар Бяла Слатина е пред угрозата да преустанови участието си в групата. На 95% отборът няма да започне зимната си подготовка, заради финансови затруднения.

В Бяла Слатина вече чакат фалит на Чавдар. Футболният тим едва ли ще продължи участието си в западната „Б” група. На този етап никой не говори за старт на подготовката, а мнозина от футболистите предприемат мерки за разтрогване на договорите си с клуба. Вече никой не вярва, че ще бъдат  погасени дължимите над 250 000 лева за заплати на футболисти и треньори, обезщетения на бивши играчи със спечелени съдебни дела, съдийски такси от миналия сезон, охрана на срещите и други. На общото събрание на клуба през декември така и не бе избрано ново ръководство.

При положение, че Чавдар Бяла Слатина се откаже от участие, битката за оставане в групата ще бъде жестока. По всяка вероятност ще изпаднат три отбор, заради предстоящото обединение на двете групи. В групата на застрашените са Малеш Микрево, Сливнишки герой Сливница и Академик София.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK