Заместник-председател на ВМРО-НИЕ стана координатор на ГОРД в Гоцеделчевско

Павел Петелов, Иван Кочев-Чомбе, Слави Бинев, снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

Общинският съветник от ВМРО-НИЕ в Гоце Делчев Павел Петелов от днес е регионален координатор на Гражданското обединение за реална демокрация /ГОРД/. Петелов ще отговаря за структурите на ГОРД в общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча, съобщи на пресконференция в Гоце Делчев лидерът на новото обединение и евродепутат Слави Бинев.

"Напускам поста на заместник-председател на ВМРО-НИЕ, защото искам да се чувствам горд българин и защото искам нашите деца да останат да учат и работят в и за България. Не се чувствам предател с напускането си на партията, благодарение на която бях избран за общински съветник, защото и на национално ниво ВМРО-НИЕ подкрепя ГОРД и се очаква в бъдеще да сме заедно на политическата сцена", заяви пред ИНФОМРЕЖА Петелов. 

На местните избори в края на миналата година Павел Петелов бе кандидат за кмет на община Гоце Делчев от партия ВМРО-НИЕ. 

От 18 часа тази вечер той ще бъде представен от Слави Бинев на общоградско събрание пред жителите на Гоце Делчев, с което ще бъде поставен стартът на структурирането на ГОРД в Гоцеделчевски регион.

Освен евродепутата и лидер на ГОРД Слави Бинев, днес за срещите с местните жители бяха и останалите членове на националното ръководство - Иван Кочев-Чомбе, Слави Георгиев и Поли Карастоянова.

Ръководителите на ГОРД в Гоце Делчев изказаха неудовлетворението си от настоящото управление на ГЕРБ, като го определиха като неуспешно. "Целта ни е да изчистим политиката от корупцията и българите да живеят по-достойно и с възможности за по-високи доходи. Гоцеделчевският край изостава с години от събитията. Тук хората са още по-затворени, по-уплашени и по-бедни, което трябва да се промени", заявиха пред неврокопчани от националното ръководство на ГОРД.

 

КОМЕНТАРИ

oleee23:25 - 19.05.2012
Oleee, ami te na snimkite vsi4ki debeli kato Krasa Terzieva
УУУ09:12 - 15.05.2012
Аре стига с тези мутренски партиии бе.Архонта и той като бате до вчера чупил крака и продавал дрога сега се прави на съвеста на държавата.
до А. П00:36 - 15.05.2012
И на мен ми стана обидно че Слави Бинев и Чомбето ни броят за изостанал и беден край . Явно не са в час изобщо , друга е цалта на обиколката , то ще си покаже лошото е че Павката е жертвата . Поканили са първо Кольо гравчето , после Ангел Живков и накрая Павката им се е хванал на въдицата .
А.П.20:51 - 14.05.2012
Гоцеделчевският край изостава с години от събитията. Тук хората са още по-затворени, по-уплашени и по-бедни, което трябва да се промени", заявиха пред неврокопчани от националното ръководство на ГОРД. И къде ги видяхте тези бедни и уплашени хора в ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ...? - В пълните и дни,и нощи заведения, там ли са "затворените" граждани? Горките бедняци, всички да ги ожалиш с коли за по 100 хил.лв ,а работят на договори за по 300-400 лв. Еййййй вие ли сте глупави или мислите нас (читателите)за такива. Колко от вас са ходили в Северозападна България (Враца,Монтана,Видин,Лом и др,и др)да видите какво е беднотия,мизерия.Ние ли сме изостанали....? Я ги посочете тия "по-напредналите"от нас.Няма спор ,че в селата има хора които живеят като в 18век,но това е, защото така искат,а не че нямат възможност да са съвременни и модерни. Къде живеете бе хора? Защо си мислите,че като гледате от високо и останалите хора са по-ниско от вас.Не се заблуждавайте. Ейййй, ама такива сте ми смешници така както сте се изтипосали,особенно тая "тежката пчеличка" (ПП)дето лети от цвят на цвят,ако си мислите ,че с такива хора се печели мнозинство и подкрепа,сте се излъгали. И в заключение: -ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ И ЗАПОЧНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ И ДА РАБОТИТЕ В ПОЛЗА НА ХОРАТА,ЗАЩОТО ПРЕДИ ИЗБОРИ СТЕ МАЗНИ,(ДА НЕ КАЖА КАТО КАКВО),А КАТО МИНАТ СЕ ПОТАПЯТЕ И БЪРЗО ЗАБРАВЯТЕ ОТ КАДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ И КАКВО СТЕ ГОВОРЕЛИ.

FACEBOOK