Заместник-областният управител Анна Бистричка чу проблемите на санданчани

Снимка: Община Сандански

Десетки жители на община Сандански посетиха изнесената приемна на заместник-областния управител на Благоевград Анна Бистричка и споделиха с нея проблемите си.

На срещата присъстваха още председателят на Общинския съвет в Сандански Георги Синански, секретарят на кметската администрация Лидия Матеева, общински служители и представители на местния парламент. 

Анна Бистричка сподели, че тези срещи са изключително важни, защото на тях се чува гласът на хората, а също и на представителите на местната власт. Набелязват се и мерки за решаването на различните проблеми по места.

Справката, която тя отчете на срещата, показа, че най-много жалби в Областна администрация - Благоевград са постъпили за земеделски земи, незаконно строителство и междусъседски проблеми.

Приемните на областния управител Бисер Михайлов и заместниците му са насочени освен към гражданите и към общините и общинските съвети за стиковане на работата между институциите и опознаване на екипите, с които администрациите си комуникират и сътрудничат.

Изнесените приемни, които провежда Областната администрация в целия регион, стартираха на 24 ноември и ще продължат до 18 декември.

На 1 и 2 декември следват приемни в Петрич, Банско и Разлог.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK