Заместник-кметът Христина Шопова бракосъчета влюбена двойка от Ансамбъл „Пирин“

Снимки: Община Благоевград

Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина Шопова бракосъчета младо семейство на тържествен ритуал в Благоевград.

Певицата от Ансамбъл „Пирин“ Славина Пулева и танцьорът Михаил Аладжов си казаха „Да“ пред близки и приятели, а Христина Шопова, от името на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, обяви официално гражданският брак за сключен.

„Скъпо семейство, от все сърце желая във вашия дом завинаги да се настанят щастието и благополучието! Опитайте се да съхраните и пренесете през годините любовта си непроменена, такава каквато е днес! На добър час и много успехи в живота, семейство Аладжови!“, пожела заместник-кметът. Кумове на младото семейство станаха Деница и Димитър Секулови.

Двойката се сгоди по необичаен и интересен начин през август миналата година. Тогава, Михаил Аладжов предложи брак на любимата си пред над 2000 души, събрали се да се насладят на танцов-музикален спектакъл на Ансамбъл „Пирин“ във Франция. Община Благоевград пожелава на младото семейство дълъг и щастлив семеен живот!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK