Залятата с киселина жена е с опасност за живота

Снимка: БГНЕС

35-годишната жена, която беше залята с киселина, е с опасност за живота, съобщиха от „Пирогов” за bTV. Тя е настанена в болницата с 24% изгаряния по главата, шията и ръцете.

Пострадалата беше нападната на столичния булевард „Александър Стамболийски”, близо до кръстовището с „Константин Величков” късно снощи.

В момента жената не е контактна. Тепърва предстои вторична оценка, за да се изясни кога ще бъде оперирана, каза пред bTV Мая Aргирова, началник на Kлиниката по изгаряния. Пострадалата ще влезе в операционната след стабилизиране на показателите ѝ и след допълнителни консултации.

Вероятно към момента на нападението жената е напускала работното си място. Все още обаче няма информация за причините и за самоличността на извършителя. Предстои да се изясни и каква точно е течността, с която е залята жената.

Случаят се разследва. На мястото е извършен оглед, иззети са веществени доказателства, съобщиха от МВР. Образувано е досъдебно производство, предприети са действия за издирване на извършителя, уточняват от полицията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK