Пияна украинка се заби в сграда, ограда и стълб, после хукна да бяга

Снимка: Infomreja.bg

37-годишната украинска гражданка била тествана с дрегер

Пияна украинка се заби в сграда и избяга.

Около 10.15 часа на 16 ноември в РУ-Елин Пелин, постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на ул. „Патриарх Евтимий“.

При огледа на местопроизшествието, по първоначални данни е установено, че лек автомобил „Мицубиши“ се е ударил в паркирано „Пежо 206“, след което при маневра заден ход се е блъснал в стопанска сграда, а после и в металната порта на частен имот.

След поредицата катастрофи водачът избягал, изоставяйки автомобила блъснат в стълб на уличното осветление на кръстовището с ул. „Янтра“.

След незабавни оперативно-издирвателни действия била установена и задържана водачката-беглец.

37-годишната украинска гражданка била тествана с дрегер, при което уредът отчел внушителните 2.44 промила алкохол в издишания от нея въздух.

Автомобилът е иззет по съответния ред и по случая е образувано досъдебно производство.

За още едно ПТП с пиян шофьор е сигнализирано в ОДМВР-Шумен.

Малко след 14:30 часа вчера е получено съобщение, че на етапната връзка близо до разклона за село Мадара е възникнала катастрофа.

На място бил насочен екип на пътна полиция. Изяснено било, че водач на лек автомобил "Опел Зафира" с търговищка регистрация предприел обратен завой на непозволено място.

Ударил се с движещия се по път с предимство водач на товарен микробус "Мерцедес" с шуменска регистрация. Катастрофата е с материални щети, но при отработването ѝ станало ясно, че 49-годишният водач на опела от Търговище управлявал с 2,18 промила алкохол.

Отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в РУ- Шумен. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK