Заловиха дрогиран водач от Гоце Делчев, откриха наркотици в ползван от него автосервиз в Гърмен

Снимка: Infomreja.bg

Проверката е извършена на 7-и февруари на бул. "Гоце Делчев"

При проверка, извършена около 14:50 часа на 7-и февруари  в района на бул.“Гоце Делчев“ в едноименния град, полицейски служители от местното Районно управление са установили, че 30-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ шофира след употреба на наркотични вещества.

По време на проверката полицаите са намерили и иззели около 4,8 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин. Същото вещество – около 1 грам, те са открили и в помещение в село Гърмен, ползвано от шофьора, който е от Гоце Делчев, като автосервиз.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Както ИНФОМРЕЖА писа, след употреба на наркотични вещества бе заловен да шофира и Явор Бахаров. 34-годишният актьор е спрян за проверка към 12:50 часа на 8-и февруари на улица “Пирин“ в Банско. Освен дрогиран, той е управлявал лек автомобил „Мицубиши Лансер“ и след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел 1,30 промила.

Срещу Бахаров е повдигнато обвинение. Вчера той бе освободен срещу парична гаранция от 5 000 лева.

В Банско е регистриран и друг случай на шофиране от пиян водач. Това е 32-годишен гръцки гражданин, който около 03:00 часа на 10-и февруари е управлявал лек автомобил „Рено Сценик“ по улица „Георги Настев“ с наличие на 1,84 промила алкохол в издишания въздух.

Срещу него е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от Наказателния кодекс.

 

КОМЕНТАРИ

Гърмен213:29 - 11.02.2020
Гърмен: А за теб буквар мой човек!
Гърмен09:35 - 11.02.2020
затвор и отнемане на шофйорската книжка.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK