Деца от Първо ОУ в Гоце Делчев връчиха на бащите си купи „Супер Татко“

Снимки: Личен архив

В последния ден от Седмицата, посветена на бащата, учениците от II „А“ клас с прекрасния си класен ръководител Мария Мавродиева спретнаха незабравим празник с бащите на всички второкласници.

12. ноември ще остане в сърцата на учениците от класа на г-жа Мавродиева като един незабравим ден, прекаран заедно и взаимно отдаден на бащи и деца и обратно.

Така в прекрасния ден татковци и деца изгледаха заедно детски филм в кино „Парадизо“. От своя страна пък децата с много старание, вълнения и обич се бяха подготвили за празничния ден с торта, от която похапнаха всички. Всеки баща получи и купа „Супер Татко“, която му бе връчена от всяко дете и учителката в едно с красивите послания:

"Супер Татко е…защото най-голямата сила е в това да бъдеш Баща", "Да бъдеш Баща е сила и закрила", " Да бъдеш Баща е Да умееш за изкарваш част от свободното време с детето си", "Да бъдеш Баща е да умееш да празнуваш с детето си", „Да си Баща не е работа за един ден“.

Класната ръководителка Мария Мавродиева в няколко реда сподели най- важните и основни житейски принципа за правилното развитие на децата, залегнали и в седмичната кампания посветена на Бащата, която се превърна в  своеобразен урок за родителите.

“В центъра на кампанията са нуждите на детето. Развитието на детето преминава през естествени промени и подкрепата на значимите възрастни около него е важна. Бащата има ключова роля за успешното развитие на детето. Позитивният подход във възпитанието има ключово значение за развитието на децата като уравновесени и пълноценни личности в обществото. Насилието във всичките му форми е неприемлив метод за възпитание. Партньорството между семейството и институциите, ангажирани с отглеждането, възпитанието и образованието на децата, е от решаващо значение за успешното развитие на детето“, заяви учителката пред бащите на своите ученици.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK