Закриват есенния панаир в Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

Днес е последният ден от традиционния есенен панаир в Гоце Делчев, който и тази година е разположен на територията на бившето поделение  града.

Над 50 сергии с най-различни стоки, 13 полеви ресторанта, в които се предлагат обичайните скара-бира и пилета на грил и жар, множество атрактивни люлки, стрелбища и други забави за поредна година примамваха от сутрин до вечер в продължение на цяла седмица жители и гости на общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Сатовча и Гърмен.

Само в 11 обекта на панаира се продават понички, пържена цаца и палачинки. Отделно на всеки ъгъл майстори на захарния памук предлагат на малчуганите големи къдели от сладкото изкушение.

Панаирът в Гоце Делчев тази година се радваше на излючителен интерес и масово посещение от хората в целия регион. Не е ясно дали очакванията на търговците за големи обороти са се сбъднали, но е сигурно, че собствениците на люлките, стрелбищата и другите атрактивни панаирджийски забави са доволни, защото пред тях бяха най-дългите опашки от деца и тинейджъри, които искаха многократно да усетят екстремната тръпка във въздуха, която им струва за 2 минути 3 лева.

По-скъпо се продаваха тази година и кюфтетата и кебапчетата – по левче, или с 20 стотинки над миналогодишната цена. С 2 лева са скочили и печените на грил и жар пилета, които се търгуваха по 10 лева за брой.

Всяка вечер по време на есенния панаир жителите на Гоце Делчев и региона си заформяха купони пред откритата сцена с изпълнения на оркестрите „Ванита”, „Европа”, „Пирин” и „Щуро маке".

Специално за панаира община Гоце Делчев покани и фолк певиците Гергана и Яница.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

и аз да кажа23:32 - 23.09.2012
Чакахме 20 минути за да се освобиди маса за да седнем в ресторанта на Ванитата, детето ми се редеше на опашка за виенското колело повече от половин час . Може да е бил слабпанаира но не и толкова колкото пише в първия коментар "наблюдател". Злобата му към медията и Терзиева го прави не обективен .
до наблюдателния23:28 - 23.09.2012
Инфомрежа не е Топ ПРеса , само там пишат за незаети места и слабо посещение на панаира ,петък , събота и неделя се изсипа целият чеч ако не си видял аз видях
до наблюдателен23:25 - 23.09.2012
снимките говорят ако ти живееш в друг град
до наблюдателен23:25 - 23.09.2012
снимките говорят ако ти живееш в друг град

FACEBOOK