Благоевград ще бъде домакин на „SPARTACUS FIGHTING CHAMPIONSHIP“

Снимка: Община Благоевград

Началният час на състезанията е 19:30 в зала "Скаптопара"

За пръв път в Благоевград  ще се проведе SPARTACUS FIGHTING CHAMPIONSHIP /SFC/. Емблематичният административен център, който дава тласъка на състезатели от световен ранг ще бъде арена на бойните спортове на 5 октомври тази година, по повод празника на града.

Началният час на състезанията е 19:30 в зала "Скаптопара". Заради добре развитата спортна инфраструктура в Благоевград промоутърската компания е избрала града за домакин на деветото издание на „SPARTACUS FIGHTING CHAMPIONSHIP“.

Очакват ни 10 изключителни двубоя в стил ММА и К1. Атрактивна битка се очаква да бъде поднесена в стил К1 от перлата на бойните спортове на Благоевград - световната ни шампионка по Таекуон-до и К1 - Албена Ситнилска.

ММА срещата на вечерта ще бъде реваншът между титаните Калоян Колев и Камен Георгиев. Благоевградчанинът Даниел Парасков ще направи своя дебют в ММА срещу сърбина Goran Veskov.

В тежките категории ще се проведат два двубоя в клетката на SFC. Единият ще е между трениращия в Германия Лазар Тодев и звездата на SFC нокаутьора Александър Цонев. Втората тежка двойка е формирана от перничанина Георги Ваклинов и сърбина Зарко Седоглавич.

Още Емил Незиров, получил своето бойно начало в Благоевград, и столичанинът Пламен Бъчваров, които ще се срещнат в двубой на 67 кг в стил ММА. В категория 71 кг - стил К 1 в двубой ще влязат русенецът Мартин Тодоров и възпитаникът на СК Армеец, гр. София - Даниел Гецов.

В събитието ще премерят сили в стил К1 и обещаващите Пламен Петров (София), Александър Станкович (Бяла), Денис Лилов (Перник), Атанас Найденов (Петрич) Егор Гуляев (Бяла), Йордан Валентинов (София)

Всички те застават зад кампанията на SFC „Аз съм различен, аз съм боец“ в подкрепа на децата с аутизъм.

Официален кантар на събитието ще се проведе на 4 октомври на откритата сцена пред операта в Благоевград от 19:30 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK