Закопчаха управителя на дискотека "Пайнер", удрял полицай

снимки: infomreja.bg

Управителят на кюстендилската дискотека "Пайнер" Цветелин Иванов-Цеци е задържан след днешния пожар в заведението, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Към 11 часа тази сутрин при неясни засега причини избухнал пожар в складово помещение на дискотеката. Димът е задействал пожароизвестителната система в сградата и служител на намиращото се в съседство читалище “Братство” подал сигнал в РСПБЗН – Кюстендил. Деца и музикални педагози от читалището, които по това време провеждали уроци по китара, са евакуирани.

При гасенето на пламъците огнеборците открили в заведението управителя, който отказвал да излезе. Пожарникарите го извели навън, след което Цеци се върнал отново в задимените помещения. Той бил с окървавена глава, която си блъскал по стените в дискотеката. 

На местопроизшествието са пристигнали автопатрулни и медицински екипи.

31-годишният Цветелин Иванов, който бил във видимо нетрезво състояние, оказал съпротива на полицейските служители и нанесъл удари на един от тях. В буйството си счупил пожарникарски помощни средства и замерял с каквото му попадне по екипа от Спешния център.

След като е освидетелстван от медицинския екип, управителят на дискотеката е заведен в РУП - Кюстендил за снемане на обяснения. Той е задържан със заповед за 24 часа.

На мястото на инцидента все още работят дежурна полицейска група и спасители от ОУ ПБЗН – отдимяват помещенията, за да се извърши пълноценен оглед  за установяване на причините за запалването и нанесените материални щети.

Една от версиите е, че пожарът е тръгнал от незагасена цигара, хвърлена в едно от кошчетата в складовото помещение.

Цветелин Иванов е зет на небезизвестния кюстендилски златар Иван Лудачки, който има ателие и в Благоевград. 

В началото на януари миналата година Иванов направи опит за самоубийство в управляваната от него дискотека след употреба на голямо количество алкохол. Тогава той се простреля в главата, но по чудо оцеля.

Три месеца преди този инцидент синът на Лудачки - Светослав, се простреля смъртоносно в гърдите. Той бе открит мъртъв в личния си автомобил "Мерцедес" близо до хижа „Титнтява" на Витоша.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK