Заклаха младеж за неплатена сметка от 50 лв.

снимка: infomreja.bg

Млад мъж почина, а друг е настанен в тежко състояние в болница след нощно клане в центъра на Дупница. Инцидентът е станал тази нощ към 03.00 часа на ул."Раковска" №4, в дома на 36-годишния Владимир Григоров, който преди дни се прибрал от Канада, където живеел и работел със семейството си през последните десет години.

Неочаквано входната врата на апартамента му била разбита и трима нападатели нахлули в жилището с крясъци:"Давай парите". Григоров се събудил и грабнал два кухненски ножа. Заформило се меле, в което гастарбайтерът успял почти напълно да пререже гърлото на единия от нападателите. Другите двама също ранил. Уплашени, грабителите побягнали.
Силният шум и писъците на ранените събудили съседите на Григоров- възрастното семейство Николови.
"Когато отворихме вратата, Влади беше на стълбищната площадка целия в кръв. Беше гол, само по гащета. Нямаше прободни рани по тялото му. Явно кръвта по него е била от нападателите му. Извикахме полиция и лекарски екип, които го отведоха в болница", разказаха пенсионерите.

В болница в тежко състояние е приет и единия от нападателите- 23-годишният Антонислав, който по-късно издъхнал.
Кървавите следи от нощното клане личаха и тази сутрин в жилищния блок на ул."Раковска".  Паркингът пред входа също бе покрит с огромни петна кръв, където явно ранените са се търкаляли.

От полицията засега отказват официална информация за нощния екшън. Криминалисти работят по версията за грабеж, но не изключват и вероятността клането да е станало заради неизчистени финансови взаимоотношения. Съседи разказаха, че Григоров и нападателите му се познавали. Снощи групата е била на заведение в Благоевград и там се скарали кой да плати сметката от 50 лв. Компанията събрала парите и ги дала на Григоров, който обаче ги взел и си тръгнал без да плати.
Според дупничани починалият Антонислав работил като страньор в регионален вестник.  
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK