Заедно за Микаела! Поставят дарителски кутии в Благоевград

Финалът на кампанията „Чист и зелен Благоевград! От нас зависи!“ ще премине под благотворителен знак, в помощ на 11-годишната Микаела. За целта, на 14 април, когато официално ще бъде закрита инициативата, на площад „Македония“ ще има дарителски кутии.  Всеки, който желае и има възможност да помогне, може да дари средства на още няколко  места в града. Ще бъдат разположени кутии на касата на зала „Пейо Яворов“, ДТ „Никола Вапцаров“ и кино ”Cinemax”.

Традиционната инициатива „За хляба наш…“ също е част от благотворителната кампания. Тя ще се проведе на 19 и 20 април на пл. „Народни будители“, в близост до бившия Младежки дом. На място също ще има поставени  кутии за дарения.

11-годишната Микаела Митков се нуждае от средства за операция, която трябва да се направи в Истанбул, Турция.  Необходимата сума е в размер на  58 070 евро. От болница "Аджъбадем", Истанбул дават надежда за подобряване на състоянието ѝ, чрез „вагусов стимулатор“. 

Нека помогнем на 11-годишното момиче, за да има едно нормално и красиво детство.  Всеки, който желае може да се присъедини към благотворителния  онлайн базар във фейсбук страницата https://www.facebook.com/groups/921096731427683/ .

Средства може да бъдат дарени и в платформата „Хелпкарма“ на линк https://helpkarma.com/campaign/nadejda-za-mikaela-355?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=share_campaign.

Дарителска сметка в Обединена българска банка:

IBAN: BG49UBBS80021080823040

BIC: UBBS BGSF

Титуляр на сметката: Микаела Иванова Миткова

Paypal: [email protected]

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK