Благоевград е домакин на първото издание на турнир по културизъм и фитнес „Скаптопара“

Снимка: Община Благоевград

Благоевград за първи път е домакин на турнира „Скаптопара“ - състезание по фитнес и културизъм. Спортното събитие ще се проведе в зала „Яворов“ на 22. септември.

Официалното откриване ще бъде в 16:00 часа, а самата програма ще започне в 11:00 часа с регистрация на състезателите и теглене/измерване на участниците. В 12:00 часа ще се проведе техническа конференция, разясняваща правилата и регламента на състезанието.

Участие в първото издание на турнир „Скаптопара“ ще вземат над 60 състезатели от Благоевград, Стара Загора, Русе,  София, Пловдив, Самоков, Бургас, Варна, Сливен, Кюстендил. Специален гост позьор ще бъде културистът Митко Димитров.

Състезателите ще стигнат до финал, като бъдат разпределени на категории. Първата е мъже физик до 179 см; втората – над 179 см. Ще има и класически бодибилдинг - опън категория.

Жени бикини до 166 см и над 166 см; мъже бодибилдинг до 80 кг и над 90 кг и абсолютна категория. Билети - в магазина „Тренербг“, който се намира на бул. „Св. св. Кирил и Методий“ № 21 или на място, в зала „Яворов“ преди старта на състезанието.

Турнир „Скаптопара“ се организира от СК „Тренербг- Благоевград“, съвместно с Община Благоевград и Българска бодибилдинг и фитнес федерация.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK