Задържаха трима наркодилъри от Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

Криминалистите от ОД МВР - Благоевград заловиха наркодилър при проведена в събота полицейска операция по противодействие на разпространението на наркотични вещества. В хода на операцията, след предварително получена информация, на главен път Е-79, в района на КПП- Бело поле, е задържан криминално проявеният И. Г. на 44 години от Благоевград в лек автомобил „Фолксваген Пасат”.

При извършените процесуално-следствени действия в купето на автомобила са намерени и иззети три пакета с овална форма с бруто тегло 30 грама, съдържащи бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест е реагирало положително на кокаин. По случая е образувано досъдебно производство срещу И. Г. С постановление на Окръжна прокуратура благоевградчанинът е задържан за срок до 72 часа.

При полицейска операция в петък, отново след предварително получена инфомация, криминалистите от Първо РУП са заловили 18-годишен наркодилър от Благоевград. Младежът с инициали Н. С. опитал да избегне полицейската проверка, като побягнал по ул. „Марица” в Благоевград. При задържането му, в джоб на якето му е открито черно полиетиленово топче, съдържащо марихуана.

Заедно с него е задържан и друг 18-годишен младеж с инициали Б. Г., който е бил преди проверката с Н. С. Двамата са доведени в Първо РУП - Благоевград и задържани за срок до 24 ч. По случая е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Истината08:44 - 15.11.2011
Такаааааааа!!!!! На път Е-79 е спрян автомобил пасат собственост на Данаил Шушков от село Бараково. Същия се занимава от най-малко година с трафик на кокаин. Автомобила е шофиран от г-н Шушков. И.Г. пътува с Данаил по повод изложба на гълаби в град Плевен . Данаил е нает също така да наема хора да прекарват дрога срещу 5000 лева до 5000 евро на курс. Ако сте безработен и закъсал то Вие сте неговия човек.
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK