Задържаха с хероин и канабис четирима мъже от Петрич, Хаджидимово и Дебрен

Снимка: МВР, архив

След проведена вчера акция от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, са задържани четирима души, които са предадени на прокуратурата след образувани бързи производства. 

При извършена проверка на 31-годишния Д.К. от Петрич униформените са открили и иззели около 2 грама хероин. Мъжът е задържан за 24 часа. Уведомена е Районната прокуратура в Петрич.

В хода на полицейската акция вчера около 10:00 часа в гърменското село Огняново е проверен лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 26-годишния И.Ч. от Дебрен. В колата са намерени и иззети около 1,6 грама тревиста маса, която при направения на място полеви тест реагирала положително на канабис.

И.Ч. е задържан със заповед до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Около 7,23 грама канабис са намерени и при проверка на лек автомобил „Опел Мерива“, управляван от И.С., на 31 г. от Хаджидимово. За случая е уведомена Районната прокуратура в Гоце Делчев. 

В къща в Хаджидимово, обитавана от 32-годишен мъж от града, вчера около 13:00 часа е открит и иззет полиетиленов плик с около 1,27 грама тревиста маса, която след направен тест е реагирала положително на канабис. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK