Задържаха психично болен благоевградчанин, захапал двама души, сред които и полицай

Снимка: Infomreja.bg, архив

Мъж от Благоевград, „последовател” на д-р Ханибал Лектър, нахапал двама души, единият от които полицай, бе настанен в отделението за психично здраве на МБАЛ-Благоевград, съобщи БГНЕС.

Първият инцидент стана към 6.15 ч. тази сутрин в жк. „Струмско”. При спор, 35-годишният мъж захапал за носа опонента си. За щастие не успял да го отхапе, само оставил отпечатък от зъбите си върху носа на нищо неподозиращия си сътрапезник. Носът на пострадалия бе превързан.

На място е извикана полиция, нападателят, по подобие на д-р Лектър от романите на Томас Харис „Мълчанието на агнетата” и „Червения дракон”, е окован с белезници и заведен за консултация с психиатър в МБАЛ-Благоевград.

Закопчаният бе охраняван от 4-ма полицаи. В Спешно-приемно отделение, докато чакат консултанта, макар и окован, „човекът-куче” с отчаян скок напред се опитал да захапе по гърдите единия от охраняващите го полицаи. 

След консултацията четирима полицаи едва удържаха кандидата да ръфа човешка плът, набутвайки го в линейката на вътрешно-болничния транспорт, която го транспортира за прием в отделението за психично здраве. Пълнолунието отключва психично нестабилните пациенти, предупредиха по този повод специалистите.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK