Трима благоевградчани в ареста за наркотици

Снимка: МВР, архив

55-годишен мъж е спипан да отглежда канабис в Горно Лешко

55-годишен мъж от Благоевград е задържан при специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества.

Вчера в имот, ползван от лицето, намиращ се в землището на село Горно Лешко, полицейски служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Благоевград, са намерили и иззели около 45,51 грама канабис, три ножици със следи от канабис по тях, сухи стъбла и клони от канабисови растения с общо тегло около 500 грама.

Открити са и 11 броя тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 31 килограма.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Служители на Първо районно управление в Благоевград вчера са извършили и проверка на жилище, обитавано от 24-годишен благоевградчанин, при която са намерени и иззети два гриндера с остатъци от суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис.

24-годишният и 18-годишен младеж са задържани със заповед до 24 часа. За случая е уведомена Районната прокуратура в Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK