Задържаха наркобоса от Дупница Коко Клисарски

снимка: infomreja.bg, архив

Задържаха един от най-големите наркобосове в Югозапдна България Николай Клисарски. 52 годишния дупничанин е заловен при операция на служители от ОДМВР – Кюстендил в столицата.

Коко Клисарски беше обявен за издирване, след като през месец май във вила, ползвана от него в дупнишкото село Самораново, бе открито голямо количество наркотични вещества, прекурсори, лабораторна съклария. Тогава наркобосът не бе открит на известните адреси.

След близо 6 месеца  работа по установяването му е открит в апартамент в столичния квартал “Бояна” на 9 ноември около 21.00 ч.

Срещу него има постановена мярка за неотклонение “задържане под стража”от Дупнишкия районен съд и по друго съдебно дело. Веднага след задържането му от кюстендилските криминалисти е предаден на органите на съдебната охрана и настанен в софийския затвор.

Николай Клисарски е с множество полицейски регистрации за притежание, производство и разпространение на наркотици. Многократно е осъждан -  за притежание на наркотици, нанасяне на средна телесна повреда, закана за убийство. Последната ефективна присъда е изтърпял през 2011 г.

В полезрението на разследващите от ОДМВР-Кюстендил и Районното полицейско управление в Дупница  попада месеци, след като е излязъл от затвора.  

Работата по образуваното срещу него дознание през месец май продължава под надзора на Окръжната прокуратура.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK