Задържаха мъж, заплашил премиера с убийство

Бойко Борисов, снимка: infomreja.bg, архив

Служители на ГДБОП задържаха мъж, отправил телефонна заплаха срещу министър-председателя Бойко Борисов, съобщиха от МВР.

Заплахата е била отправена чрез телефона за спешни повиквания 112. Обаждането направил мъж, представил се за Й.Б. Той изказал недоволство от управлението на страната и отправил заплаха към министър-председателя, заявявайки, че той "трябва да бъде убит", пише БГНЕС.

След около час на спешния телефон постъпили още две подобни обаждания, направени от същия телефонен номер.

В хода на започналото по случая разследване служителите на ГДБОП изяснили, че телефонният номер се води на името на криминално проявения за кражба Й. Б. /61 г./ от София.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. От него са иззети мобилен телефон и пет СИМ карти, между които и тази, от която е направено заплашителното обаждане. След снемане на обяснение, на 61-годишния мъж е изготвен протокол за предупреждение.

 

 

Бойко Борисов, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

kog20:55 - 08.02.2013
neka go utrepat be da eba i maimunata da eba
bibi12:48 - 07.02.2013
еееее голяма работа е станала, та чак ГДБОП,мани мани,дръжте го.Не можеш и майтап да си направиш в тая държава,полицейщина.СМЯХ:)))))))))))) Сигурно е организирана мащабна акция за залавяне на телефония терорист:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK