Задържаха двама младежи в Гоцеделчевско с дрога и жена - с цигари

Снимка: Infomreja.bg

Двама младежи на 18 и 19 години, единият от село Господинци, а другият от Гоце Делчев, са били задържани в РУ-Гоце Делчев след проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград акция.

Задържана е и 54-годишна жена от Гоце Делчев, у която са намерени около 360 къса цигари без задължителен бандерол.

В полицейския арест в петък около 23:15 часа на ул. „Драма“ в Гоце Делчев след проверка на 18-годишния А.К. от гоцеделчевското село Господинци, полицаите са намерили и иззели от същия около 3,3 грама канабис. Лицето е задържано за 24 часа.

Около 17:00 часа в събота в местността Топлицата, край село Мосомище, служители на сектор „КП“ при РУ-Гоце Делчев, са проверили Х.П. на 19 години. У него е намерен и иззет полиетиленов плик с около 37 грама канабис. Същият е задържан за 24 часа.

Уведомена е Районна прокуратура-Гоце Делчев. Работата продължава.

В резултат на извършена проверка около 22:05 часа в петък на ул. „Ал. Стамболийски“ в Гоце Делчев е спрян лек автомобил „Мицубиши“.

Полицейски служители на РУ-Гоце Делчев намерили и иззели от пътуващата в него Р.Т. на 54 г. от Гоце Делчев около 360 къса цигари без задължителен бандеролен знак.

54-годишната жена също е задържана в клетката за 24 часа. За случая е уведомена Районна прокуратура-Гоце Делчев. Проверките продължават, съобщиха от полицията в Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK