Две момчета от Първомай и Слащен спипани с наркотици, 48-годишен от Петрич - с контрабандни цигари

Снимка: МВР, архив

Непълнолетен от сатовчанското село Слащен и 18-годишен младеж от село Първомай, община Петрич, са били спипани с канабис и марихуана при проведена през почивните дни акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества.

В полицейския капан е попаднал и 48-годишен мъж от Петрич, от когото проверяващите са иззели контрабандни цигари. 

Около 23:10 часа в петък в Първомай е извършена проверка на 18-годишния М. С. от селото. У него униформените намерили около 7,9 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана. Случаят е докладван на Районната прокуратура в Петрич. 

Около 00:10 часа в събота в района на сатовчанското село Вълкосел полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са спрели за проверка лек автомобил „КИА“, управляван от 18-годишен младеж от Слащен. От пътуващото в колата 16-годишно момче са иззети около 0,65 грама канабис. 

В събота е проверен частен дом в Петрич, обитаван от 48-годишния Д. М. В жилището полицаите са намерили и иззели около 220 къса цигари без наличен задължителен бандеролен знак. За случая е уведомена прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK