Бракониери застреляха рядка защитена птица

Снимка: Зелени Балкани

За това сигнализират до прокуратурата от "Зелени Балкани"

Карталът Ултрон, дарен от зоопарк Планкендел в Белгия, и пуснат през 2019 в Котел, беше убит от бракониери в Кърджалийско.

За това сигализират до прокуратурата от "Зелени Балкани".

Лешоядът прекара известно време в НП Дадя в Северна Гърция и когато се върна в българската част на Източни Родопи, бе застрелян. GPS- SM предавателят дал цялата информация за времето и мястото на извършеното.

Оттук насетне са на ход прокуратурата, пишат още от Фондацията.

 

КОМЕНТАРИ

агент 77701:03 - 27.05.2020
каква е причината еколозите да се интересуват само от неща който са поръчкови, никой не обръща внимание на хилядите обаждания за разбита територия натура 2000 в длс дикчан отд 90ю2 от несъществуваща фирма концесионер с подкрепата на директора на горското,, щетите на екосистемите и биоразнообразието са за няколко милиона лв. за една птица вдигате шум до небесата а за хиляди не смеете да си отворите подлизуркоските устста, защо, защото борисов подписа хонцесия на 28.03.13 г. за 35 г на несъществуваща фирма, уто 395 мосв с нено димов го подписаха (без договор за проучване дори) пак на друга не съществуваща българска фирма, зад тези манипулаций стой човека на цветанов-шпионина ленко , човек и на един друг мръсник ( общ. кмет) - човек на............мафията.???????. всички страшилища еколози треперите когатао чуете за мюсулманския ,, анклаф"" сатовча
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK