Горски инспектори от РДГ-Кюстендил, попаднаха на бракониерски капан

Снимка: Infomreja.bg

На място са открили още метална конструкция, която служи за примамка на дивеч

През почивните дни при направена проверка на територията на ТП ДГС - Невестино, землището на село Кадровица, в изоставена нива служители на РДГ-Кюстендил, са установили поставен бракониерски фото-капан. На място са открили още метална конструкция, която служи за примамка на дивеч.

Фото-камерата и металната конструкция-примамка са иззети и оставени на отговорно пазене до изясняване  собствеността на бракониерския капан.

Извършената проверка е съвместна със служители на РУП-Кюстендил.

За периода април-май горските инспектори са състави 2 броя акта за установяване на административно нарушение по Закона за лова и опазване на дивеча, с наложени глоби за близо 400 лв.

 

КОМЕНТАРИ

доц. янузмустафа.06:35 - 13.05.2020
циркаджий, тези горски на кого ли мясат, (приличат), едни деца или добитъка в къщи на кого мяса, хванали престъпници та им надрусали цели 400 лв глоби, та сега трябва всички вестници да пращят за това, а за това че във длс дикчан вече почти не остана право дърво и не остана не разбита част от земята на територията на сатовча без да е разбита за добив на подземни богатства ,, НЕЗАКОННО", добива се в отд 90 г 2, защитена територия натура 2000, отд 89, специално създадени гори със противоерозионно значение, хидромелиоративни съуръжения за милиони (няма ги вече) изместено е и коритото на р. бистрица, щетите от тези незаконни дейсвия възлизат на около 3 милиарда лв. не само юздп, иаг, мвр,съд прокуратура и тел. 112 мълчат, но всячески подпомагат грабежите, ако там горски си отвори устата го уволняат на секундата, над 20 г. се изнася природата от специално подставени лица и въпреки разследвания на всички телевизий грабежите продължават със още по голяма сила след смяна на директор длс, в основата на проблема в сатовча стой общинския кмет, знаем кой стой в основата и в софия но ако ги споменем ще започнат да падат жертви, гражданската война е на косъм, някой европейски ебаняк няма ли да прочете тези редове та да се вземат мерки докато не е станало много късно, дамянов се ебава дори със себе си, много е голям бабаит този пич.8as
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK