Охранител в ловното стопанство в Сандански на съд за побой и заплахи за убийство

Снимка: Infomreja.bg, аррхив

Районната прокуратура в Сандански внесе в съда обвинителен акт срещу П. М. за отправени от него заплахи за убийство, причиняване на лека телесна повреда, противозаконно лишаване от свобода и повреждане на чужди движими вещи.

На 09.08.2016 г., в местността Равна бука, обвиняемият П. М., в качеството си на специалист по ловно стопанство, занимаващ се с охранителна дейност, се заканил с убийство на Н. Д.

Той произвел изстрел с пистолет, ударил го с оръжието и го заплашил с думи – „Ще те убия, ще те разстрелям, ти какво търсиш в моето место?“ Чрез нанасяне на удари на пострадалия в областта на лицето и ритници по тялото и главата, той му причинил лека телесна повреда, изразяваща се в хематом, охлузване и разкъсни рани.

Освен това, в съучастие с друг обвиняем по делото - И. И., принудил Н. Д. насила да се качи в джип, като го блъскали през страничната врата.

Срещу другия пострадал - К. Н., бил изваден нож и показан пистолет, като тези действия също били съпътствани с отправяне на словесни заплахи. Обвиняемият М. и неговият съучастник му нанесли порезни рани, ритници, удари в областта на корема, китката, както и с тояга по главата.

Двамата обвиняеми по делото повредили мобилните телефони на пострадалите от техните действия мъже. Предстои делото да продължи в съда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK