Задържаха 27-годишна криминално проявена, откраднала 2 580 лева от съселянин

Снимка: Infomreja.bg, архив

Кражбата е извършена в айтоското село Мъглен

Служители от Районно управление – Айтос, установили извършителката на кражбата на сумата от 2 580 лв., собственост на 46-годишен мъж от айтоското село Мъглен.

Деянието е осъществено за времето от 14-и до 16-и юни от дома му. 

Това е 27-годишна криминално проявена жена от същото село, която направила пълни самопризнания.

Задържана е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Айтос.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Камено, по отношение кражбата на телевизор и агне на 26.06. от дома на 45-годишен мъж от с. Русокастро, са установени извършителите на деянието – това са 47-годишен криминално проявен айтозлия и 19-годишна жена от с. Русокастро.

Задържаните направили пълни самопризнания и върнали откраднатия телевизор. 

Служители от Второ Районно управление – Бургас, задържали 53-годишна криминално проявена бургазлийка, която на 03.06. около 17.00 ч. извършила две кражби от багажни клетки към хипермаркет в комплекс „Славейков”.

При едната кражба отнела чанта с хранителни продукти, собственост на 68-годишна бургазлийка, а при втората – чанта с панталон и блуза, собственост на 60-годишна бургазлийка.

Задържаната жена направила пълни самопризнания. Работата по документиране на цялостната й престъпна дейност продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

В резултат на бързите полицейски действия на служителите от Второ Районно управление – Бургас, след кражба на сумата от 150 лв., осъществена на 27.06. от купето на лек автомобил «Ауди А 6», с немска регистрация, управляван от 31-годишен мъж от Малко Търново, оставен в автомивка в Mall „Галерия”, е установен извършителят на деянието – това е 23-годишен мъж от русенското село Щръклево. По случая е образувано бързо производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK