Задържаха 26-годишен да управлява нерегистриран мотоциклет след употреба на наркотици

Снимка: Infomreja.bg

26-годишен мъж са задържали през изминалия ден от кюстендилски полицаи, тъй като е установен да управлява нерегистриран мотоциклет след употреба на наркотични вещества.

Пътните полицаи извършили проверката на ул. „Николичевски път“ в Кюстендил, тестът е направен с техническо средство.

По случая е започнато досъдебно производство в РУ- Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Досъдебно производство е започнато вчера в РУ - Кюстендил срещу 25-годишен водач на лек автомобил, управлявал след употреба на наркотични вещества, проверката е извършена в кв. „Изток“ с техническо средство. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е започнато в РУ - Кюстендил срещу 60-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген“, управлявал след употреба на алкохол. Пътните полицаи извършили проверката в с. Лозно, дрегерът е отчел резултат 1.42 промила. Водачът е задържан за 24 часа в ареста на РУ- Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Пътни полицаи от Бобов дол са установили 31-годишен водач на лек автомобил „Мицубиши“ да управлява след употреба на наркотични вещества.

Проверката е извършена с техническо средство на ул. „Г.Димитров“ в града. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ - Бобов дол, водачът е задържан за 24 часа, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK