Георги Градевски напусна АБВ

Снимка: Личен архив

Решението му идва след преоценка на взаимоотношенията му с ръководството на партията

Георги Градевски, който беше издигнат за кандидат-кмет на община Дупница от ПП АБВ, обяви че напуска партията. Обръщението му беше публикувано в социалните мрежи преди два дни.

„Уважаеми приятели, скъпи съграждани, бих искал да ви съобщя, че от днес вече не съм част от политическа партия "АБВ". Решението ми да напусна партията в Дупница дойде след преоценка на взаимоотношенията ми с ръководството след края на "Местни избори" 2019 в Дупница.

Вложих 100% от себе си и заедно с екипа ми, за да представя партия АБВ на кметските избори. Като лична победа считам всеки един от близо 1500-те гласа, които получих в тази надпревара и бих искал да благодаря на всеки един от вас, който се вслуша и повярва в платформата и идеите ми за развитие на Дупница.

С това съобщение изказвам ангажираността си към всеки един, който ме подкрепи, като ще продължа да изпълнявам отговорно работата си в Общински съвет - Дупница, както и да защитавам интересите на всеки един гражданин или институция, които са полза за развитие на Дупница.

Искрено се надявам с идеите и предложенията, които имам и които бих искал да реализирам с подкрепата на колеги от различните политически партии в общинския съвет, да постигнем едно по-добро качество на живот за всеки жител на общината.

Пожелавам успех на партия АБВ в Дупница и на всички членове, които привлякох към нея по време на моята предизборна кампания“, написа в обръщението си Георги Градевски.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK