Костадин Костадинов е новият председател на ОбС - Дупница

Снимки: ОА - Кюстендил

Кметове и съветници положиха клетва

Кметът трети мандат инж. Методи Чимев, кметовете на кметства и новоизбраните съветници положиха клетва по време на първата сесия на Общински съвет – Дупница. На тържественото заседание присъстваха областният управител Виктор Янев, неговият заместник д-р Матей Попниколов и главният секретар Гергана Михайлова.

Полагането на клетвата се извърши в Заседателната зала на Община Дупница и бе уважено още от народния представител Радослава Чеканска, служители на администрацията и десетки граждани.

Сесията започна с националния химн, след което областният управител Янев поздрави новоизбраните местни управници и се обърна към тях с думите: „Това, което ви свързва и ви прави единни, е отговорността към гражданите на община Дупница. Надявам се, че с вашия професионализъм, труд и всеотдайност, след 4 години ще можете да берете плодовете за благото на жителите на общината. Искам да ви пожелая един успешен мандат и спорна работа!“

Председателят на ОИК – Дупница, Мария Чомакова връчи удостоверенията на всеки един кмет и съветник, след което представителите на местната власт подписаха и клетвени листа.

По време на процедурата за избор на нов председател бяха направени три номинации - Костадин Костадинов, Станислав Павлов и Леонид Хаздай.

Със 17 гласа „за“, при тайно гласуване, бе избран Костадин Костадинов за председател на местния парламент в Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK