Делото "Метушев": Съдът насрочи още две заседания

Снимка: Infomreja.bg

Законът предвижда доживотен затвор или доживотен затвор без замяна

Окръжен съд – Благоевград, насрочи още две заседания по делото за убийство срещу Марио Метушев от Гоце Делчев – на 11.02.2020 г. и на 10.03.2020 г. от 10.00 ч. Това стана ясно на провелото се на 14.01.2020 г. съдебно заседание, което продължи 2 часа и половина и бяха разпитани 6-ма свидетели, сред които приятелката, работодателят и братовчед на убития Красимир Колджев, както и трима полицейски служители, обслужили местопроизшествието през фаталния 15 юни 2018 г.

За следващото заседание защитата на обвиняемия поиска да бъдат привлечени като свидетели и разпитани пред съда още двама полицейски служители,  охранявали Марио в болничната стая и присъствали на множество разговори между него и съпругата му. 

Петчленният състав, председателстван от съдия Росица Бункова, уважи това искане.

За 11.02.2020 г. от 10 ч. се очаква да бъде изслушано и вещото лице за здравословното състояние на обвиняемия.

За престъплението, за което Метушев е подсъдим, законът предвижда доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

 

КОМЕНТАРИ

Коро20:19 - 29.01.2021
Има ли разпитани доктори,които са извадили ножа от врата на Марио,колко са били неговите наранявания с нож ,говореше се за втори нож -намериха ли го!Какво е мнението на докторите,колко пъти може да се само надупчи човек сам????Допускат ли се медии до делото?!
Коро20:18 - 29.01.2021
Има ли разпитани доктори,които са извадили ножа от врата на Марио,колко са били неговите наранявания с нож ,говореше се за втори нож -намериха ли го!Какво е мнението на докторите,колко пъти може да се само надупчи човек????Допускат ли се медии до делото?!
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK