За втора поредна година организираха воден поход по река „Струма“

Снимки: ТД "Осогово" - Кюстендил

От 25 до 28 юни за втора поредна година се проведе воден поход по река Струма, организиран от Клуба по воден туризъм „Струма 2012” към туристическо дружество „Осогово”.

Целта на организаторите е да популяризират горното течение река Струма и нейното поречие. Освен че получиха силна доза адреналин от бурните води на реката, участниците в мероприятието имаха възможността да се насладят на красотите на Земенския пролом, величествения водопад Скакавица и каньона Шегава.

„Да не забравим и гостоприемството на организаторите, които се погрижиха да поддържат доброто настроение. Дните приключваха край огнището в базовия лагер при село Раждавица, където всеки споделяше впечатленията и емоциите събирани през деня. Със сигурност може да твърдим, че участниците дошли от другия край на България съжаляват единствено за това, че трябваше да отпътуват обратно“, споделя Силвия Михова от ТД „Осогово“.

„Надяваме се следващата година да ни посетят отново и да доведат нови участници, които да открият и оценят очарованието на горното течение на река Струма”, каза и представителите от водния клуб.  

 

 

Снимки: ТД "Осогово" - Кюстендил
Снимки: ТД "Осогово" - Кюстендил
Снимки: ТД "Осогово" - Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK