За втора година младите риболовци от ЛРС "Сокол" - Гоце Делчев в челната класация на републиканското по риболов на плувка

Снимка: Infomreja.bg

С две купи за завоюваното достойно второ място в националния турнир по улов на риба на плувка и специалната купа за уловена най-голяма риба от състезателя Георги Малкочев се поздрави отборът от млади риболовци при ЛРС "Сокол" - Гоце Делчев, който участваше в проведеното през почивните дни състезание на язовир "40-те извора" край Асеновград. 

„Младите риболовци от отбора на Гоце Делчев - Георги Малкочев, Георги Попов и Боян Павлов, се състезаваха с повече от 30 деца и младежи до 18-годишна възраст от цялата страна, а според регламента времетраенето на турнира протече в рамките на 3 часа", коментира ръководителят на отбора Димитър Савов.

Имаше състезатели от Троян, Панагюрище, Пловдив, Асенеовград и други градове от цяла България и въпреки голямата конкуренция, нашите момчета се представиха отлично и бяха удостоени с купи, грамоти и много подаръци", споделиха радостта на участниците от гоцеделчевския отбор пред ИНФОМРЕЖА ръководителят Димитър Савов и неговият помощник Димитър Тропанков. 

Димитър Савов припомни, че и през миналата година малките въдичари от Гоце Делчев заеха престижно място в класацията на националния турнир за улов на пъстърва, проведен край Якоруда.

„Миналогодишният турнир въпреки че беше по-труден от тазгодишния, нашият отбор показа и на него техничност, заради което участниците в него бяха наградени като победители", заяви Савов. 

Наградите на победителите от тазгодишното републиканско състезание на язовир „40-те извора“ край Асеновград бяха връчени лично от председателя на УС на НЛРС-СЛРБ Иван Петков, а наградният фонд бе осигурен от Националната ловно-рибарска организация и спонсорите от Върховния административен съд.

Съорганизатор на турнира на язовира край Асеновград бе Българският ловен женски клуб „Бендида“, представителки на който тази година бяха и скъпи гости на ловната вечеринка на ЛРС "Сокол" - Гоце Делчев. 

Всички участници в националния риболовен турнир за улов на риба на плувка на язовир „40-те извора“ получиха предметни награди и се заредиха с много положителни емоции, отчетоха организаторите и ръководителите на отборите. 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK