Една седмица безплатно кино за най-малките в Сандански

Снимка: ГЕРБ-Сандански

В рамките на инициативата „Децата на Сандански“, Александър Манолев кани всички деца на кино. Входът е свободен. Кампанията ще се проведе в периода 14 декември до 20 декември 2018 г. и се организира с подкрепата на “Sandanski Cinema”.

През последната седмица преди Коледните празници всеки ден ще има по една прожекция, на която децата от Община Сандански ще влизат напълно безплатно. Единственото условие е да докажат с документ (лична карта, ученическа книжка, бележник или др.), че не са на повече от 18 години и че са родени, учат или посещават детска градина в Община Сандански.

„Надявам се с този жест да зарадваме не само най-малките, но и младите хора в Сандански“, каза Александър Манолев. Той даде старт на инициативата „Децата на Сандански“ през 2017 г. В нейното първо издание бяха наградени деца и младежи от общината постигнали значими резултати в състезания или конкурси на национално или международно ниво. За официалната церемония по награждаването в Сандански бе и световната звезда в професионалния бокс Дейзи Ланг. „През тази година искахме да направим нещо за всички деца и тъй като Сандански отново има кино, решихме, че да ги поканим в него е една добра идея“, обясни Александър Манолев.

Кампанията ще продължи 7 дни и всеки ден различен филм от програмата на киното ще бъде включен в нея. До дни ще бъдат обявени и заглавията на филмите, както и подробните правила, по които ще протече кампанията. Очаква се всеки ден безплатните прожекции да са с начален час 15:00 часа.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK