8 месеца затвор за водач, спипан да шофира дрогиран

Снимка: Infomreja.bg

Валентин влиза в затвора, след като за втори път го хващат да кара „напушен“

Районен съд-Дупница, наложи наказание „Лишаване от свобода“ за 8 месеца на 25- годишния Валентин И., който се призна за виновен в управление на МПС след употреба на наркотични вещества, след като е бил осъден със споразумение през 2017 г. за същото престъпление, както и за държане на наркотици.

Валентин И. се призна за виновен в това, че на 26.06.2019 г., на главен път Е-79 е управлявал МПС след употреба на наркотични вещества, а именно канабис 25 (ТНС-25), като деянието е извършено повторно, след като е бил осъден с влязло в сила на 04.05.2017г. споразумение.

Съдът, под председателството на съдия Маргарита Алексиева привежда в изпълнение наказанието, наложено на подсъдимия Валентин И., а именно „Лишаване от свобода“ за срок от 5 месеца, като се има предвид, че настоящето престъпление е извършено в изпитателния срок на постановеното решение от 2017 г.

Приведеното в изпълнение наказание, наложено на подсъдимия по НОХД № 605/2017 г. по описа на РС- Дупница, следва да се изтърпи отделно от наказанието по настоящото споразумение.

Определението подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Окръжен съд- Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK