За първи път в България! Представят рок мюзикъла “Пробуждане на пролетта“ в АУБ

Снимка: АУБ

За първи път пред българска публика ще бъде представен рок мюзикълът от Бродуей с музика на Дънкан Шейк “Пробуждане на пролетта“ (Spring Awakenin"), награден с 8 награди „Тони“ и награда "Грами".

Общо пет постановки през март и април в София и Благоевград са подготвили студентите от The Broadway Performance Club към Американския университет в България.

Тазгодишното представлението събира 30 таланти от АУБ, сред които в главната роля е Едеа Демалияй, победител във "Х Фактор“ Албания за 2016 г., финалистът на "X Фактор" Албания - Амадео Гюрра и шесткратния републикански шампион по бални танци Венцислава Бормалийска. Студентите от клуба към Американския университет в България ще радват зрители и фенове в страната за 11та поредна година.

Мюзикълът "Пробуждане на пролетта" е по книгата на Стивън Сет и съживява 90тарския рок, като изследва със страст пътуването от юношеството до зряла възраст. С „Пробуждане на пролетта“ тази година студентите предлагат емоционално и наелектризиращо шоу, което ще завладее публиката.

Представленията ще бъдат:

В Благоевград на 27., 28. и 29 .март от 19,30 часа и 30. март от 20,00 часа в зала "Д-р Карл Джераси" и в София на 1. април от 16,00 часа и 20,00 часа в театър „Българската армия“.

Билети могат да бъдат закупени онлайн тук: http://bit.ly/2Flfziz

Мюзикълът ще бъде на английски със субтитри на български.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK