За поредна година МГЕРБ-Кюстендил подкрепи инициативата „Да пуснем корени в България”

Снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

За поредна година представители на младежката организация на ГЕРБ - Кюстендил подкрепиха инициативата на колегите си от Благоевградска област „Да пуснем корени в България”.

Регионалната инициатива се провежда вече за осми пореден път и събира млади хора от областите Благоевград, Кюстендил, Перник, София и Пазарджик. 

Тази година в нея взеха участие младежи от дупнишката структура на ПП ГЕРБ. Юлиан Бараков, Станислав Василев, Кирил Кирилов и Николай Въжарски засадиха дърво в местността "Рупите" от името на МГЕРБ – област Кюстендил. Общо засадените дръвчета от всичи младежи в парка, зад храма на баба Ванга, бяха 55.

Представителите на ГЕРБ от община Дупница получиха също така сертификат за засаденото от тях дърво в местността "Рупите".

„Това е една от най-смислените и хубави инициативи на МГЕРБ в цялата страна. Посланието е да останем в родината си, да търсим перспектива и реализация тук. Това е и нашата отговорност, на младите хора - да работим за промяна към по-добро на страната си”, коментираха от МГЕРБ - Дупница. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK