За по-малко от седмица събраха над 4000 лв. за операция на Али от Медени поляни

Снимки: Муса Гагъм

Той написа трогващо писмо за благодарност

Предадоха събраните средства на болния човек от с. Медени Поляни.

Преди няколко дни организирахме кампания за набиране на средства за 70-годишния Али Звездов от с. Медени Поляни. Той трябва да се подложи на 3-ата поредна операция, от която зависи неговия живот. Само за два дни събрахме 4975 лева, с които той ще може да покрие разходите си за операцията в края на март.

Днес заедно със Сабри Куньов и Али Чауш предадохме събраната сума от нашата кампания, която организирахме за Али Звездов от с. Медени Поляни. Успяхме да съберем 4975 лева, които лично преброихме пред него и нямаше разминавания в събраната сума. Благодарим на всеки, който му даде шанс да продължи борбата за своя живот!

Али Звездов лично е написал писмо, с което да благодари на всички вас и ето какво гласи писмото:

"Изпращаме хиляди благодарности на хората от цял свят и на тези от България, които ни уважиха и ни помогнаха в най-трудния момент! Благодарим от все сърце, да са живи и здрави и да помагат на хората в беда!" - Али Звездов, с. Медени Поляни

Благодаря от мое име, както и от името на Куньов и Чауш за даренията и доверието. Пропилян живот е този, в който не си направил нищо за другите!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK