За ден арестуваха трима с кокаин и канабис в Благоевград и Сандански

Снимка: МВР, архив

Трима мъже са задържани притежание на кокаин и канабис в Благоевград и Сандански по време на проведена вчера полицейска акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества на Областната дирекция на МВР. 

Около 02:10 часа на ул. “Гео Милев“ в Сандански е извършена проверка на 41-годишния В.М. от Петрич, у когото униформените намерили и иззели около 0,40 грама кокаин и около 0,42 грама канабис. В.М. е задържан със заповед до 24 часа. За случая е уведомена Районната прокуратура в Сандански.

Също вчера около 04:10 часа на ул. “Христо Чернопеев“ в Благоевград служители на Първо РУ са иззели от 25-годишния М.П. от града около 2,2 грама канабис и около 0,6 грама кокаин. М.П. е отведен в ареста за денонощие. Случаят е докладван на прокуратурата. 

Към 14:10 часа в неделя на ул. “П. Волов“ в Сандански е проверен лек автомобил „Хюндай“, управляван от 40-годишния Г.Б. от Сандански.

В превозното средство полицаите са открили найлонов плик с около 1,51 грама канабис. Водачът е задържан за 24 часа и предаден на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK